За жестокостта и садизма им се носят легенди до днес.

...
 За жестокостта и садизма им се носят легенди до днес.
Коментари Харесай

Тайните хобита на най-жестоките лидери в света

 За жестокостта и садизма им се носят митове до през днешния ден. Като всички хора и те обаче си имали своите недостатъци и занимания. Нека забележим кои са били обичаните, секрети занимания на едни от най-жестоките персони в историята.

Осама Бен Ладен обичал волейбола

Бившият най-издирван човек на планетата бил почитател на волейбола и даже играел никак не неприятно. Нещо, което не е изключително изненадващо предвид на високия му растеж от 193 сантиметра. За това въодушевление на водача на „ Ал Кайда “ споделя неговият някогашен бодигард Нассер ал-Бахри.  Оказва се, че в терористичната формация постоянно си организирали вътрешни мачове. Втори по мощ след Осама Бин Ладен бил началникът на защитата му Мохамед Атаф.

Хитлер обичал карикатурите и рисувал персонажи на Дисни

Всички знаят, че Хитлер обичал рисуването и дори като млад пробвал да стане художник. През 2008 година бяха открити негови незнайни рисунки, които хвърлиха спомагателна светлина към съзнанието на този перверзен човек. На рисунките са увековечени две от джуджетата от „ Снежанка “ – Умника и Скромния, плюс неподписана схема на Пинокио.

Изборът му не е по никакъв начин инцидентен. Хитлер държал копие от кино лентата „ Снежанка “, което постоянно пускал в персоналния си кино салон и изобщо, почитал тази продукция като едно от най-големите постижения на актуалната кинематография. Страхотното отношение на нацисткия водач към Дисни било добре известно на неговите подчинени. Гьобелс даже му подарил сувенир с Мики Маус и записал в дневника си, че Фюрера останал „ доста удовлетворен “.

За самия създател на анимационната компания Уолт Дисни се приказва, че бил обожател на националсоциализма.

Саддам Хюсеин пишел сълзливи любовни романи

В края на 2001 година помощник на Централно разузнавателно управление на САЩ инцидентно се натъква в една арабска книжарница в Лондон на много любопитна книга. Тя се казвала „ Забиба и кралят “, а създателят й бил някой си С. Хюсеин.

Заинтригуван, сътрудникът си купил книгата и я прочел. Оказало се, че била алегорична новела, разказваща историята на Ирак.

Сюжетът, в две думи, е следният:

Справедливият и умен крал (Саддам Хюсеин) и прелестната, почтена Забиба (Ирак) се влюбват между тях. Влюбените водят дълги беседи за Бога, любовта и поезията и най-после схващат, че животът им един без различен към този момент няма да има никакъв смисъл. А след това Забиба насилва ужасния изверг (САЩ).

Ал Капоне съчинявал трогателни любовни песни

Ал Капоне – именитият мафиот, безпощадният разбойник, прочут като „ Човека-белег “. От човек, който може да простреля всеки, и най-близките си, без да му мигне окото, мъчно може да се чака демонстрация на прочувственост.

Въпреки това, в пандиза Алкатраз Ал Капоне разкрил в себе си много непредвиден гений – почнал да написа сълзливи песни за обич. В интерес на истината, до нас достигнала единствено една – „ Мадонна миа “. Това душеразтърсващо произведение мафиотът посветил на обичаната си жена.

http://youtu.be/Qv5wpwZ12ew

Ким Чен Ир изпитвал уязвимост към баскетбола

Малко хора знаят, че починалият водач на Северна Корея бил огромен почитател на Майкъл Джордан. В неговата сбирка имало записи на всички срещи на „ Въздушния “.  Севернокорейският деятел даже на няколко пъти канил Джордан на посетители в родината си, само че баскетболистът вежливо отказвал (може да се досетим защо).

А когато през 200 година Мадлин Олбрайт отива на посещаване там, тя му носи сувенир – топка с подпис на Майкъл Джордан. Ким Чен Ир се зарадвал като малко дете на подаръка.

 Сталин обичал да рисува голи мъже

Когато бил изтощен да праща на сигурна гибел хора в архипелага Гулаг, Йосиф Сталин обичал да релаксира с чаша студено пиво и… да рисува голи мъже в стила на старомодната порнография. Освен това,  в случай че написаното дотук не ви се коства задоволително необичайно, руският водач пишел язвителни бележки под скиците на позиращите, тъй като го намирал за много занимателно.

Подписът под рисунките е публично приет за този на Сталин, само че след изработен разбор съветски психолози убеждават, че въпреки всичко „ не са открити никакви прояви на хомосексуалност “.

Източник и изображения: cracked.com

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР